Growfun denkt mee

Afbreekbaar n Growfun produceert biodegradable producten met het biologisch afbreekbaar plastic granulaat van Rodenburg Biopolymers in Oosterhout, winnaar van de Global Bioplastics Award.

Het model Breakdance is daar een voorbeeld van. De biobased en biodegradable compounds van Rodenburg Biopolymers zijn substituten voor de op olie gebaseerde plastics. De biodegradable compounds hebben zetmeel als basis, verkregen uit de aardappelverwerkende industrie. Growfun koos voor samenwerking met Rodenburg Biopolymers omdat zij een expert zijn in dat specifieke ontwikkelingsgebied. Met hun know how komen zij met Growfun tot een specifiek en kwalitatief hoogwaardig product.
Growfun is een innovatief en flexibel bedrijf dat gewend is om samen te werken met klanten en partners die met kwalitatief hoogwaardige kunststof producten werken. Hun R&D en de Universiteit van Wageningen onderzoeken nieuwe technologieën die zij toepassen op thema's zoals de circulaire economie. "Innovatie en onze rol in de circulaire economie speelt zowel op het gebied van techniek als design bij Growfun een grote rol. Alleen zo kunnen wij nu en in de toekomst onze klanten deskundig en professioneel van dienst zijn." zegt Jan Blankestijn, managing director. De klanten van Growfun zijn nationale en internationale telers, exporteurs en retailers die naast kwaliteit ook een flexibele en klantgerichte leverancier eisen.