Hans Zijlstra naar Fleurop-Interflora World Cup in Philadelphia

Winnaar n Hans Zijlstra vertegenwoordigt Nederland tijdens de Fleurop-Interflora World Cup 2019.

De Groningse bloemist won in Veenendaal de nationale kwalificatiewedstrijd. In maart reist hij af voor de finale naar Philadelphia, waar bloemendesigners uit de hele wereld om de prestigieuze kampioenstitel strijden.
"Ik ben ongelofelijk blij met deze overwinning", vertelt Hans Zijlstra. "Het is voor mij echt een droom die uitkomt. Ik vind het een gigantische eer dat ik Nederland op het hoogste podium voor bloemisten mag vertegenwoordigen. De jury gaf ons ter plekke twee opdrachten en materialen mee. Improvisatie ten top dus. Bovendien was de concurrentie sterk. Binnenkort start ik met de voorbereidingen op het wereldkampioenschap. Die bestaan onder andere uit het maken van een plan van aanpak, het verzamelen van een ondersteunend team en het vinden van sponsoren." De jury vond de bloemisten aan elkaar gewaagd, maar de arrangementen van Hans waren tot in perfectie afgewerkt."
Jeroen de Zwart, algemeen directeur Fleurop Nederland; "Ik heb het volste vertrouwen in Hans. In Philadelphia staat straks de absolute wereldtop. Nederland hoort daar bij en maakt met Hans kans op prijzen. Deze wedstrijd is bij uitstek een moment om te laten zien waar wij als bloemenland goed in zijn." De komende editie vindt plaats van 26 februari tot en met 3 maart 2019. Voor meer info www.fleurop.nl.