Afbeelding
Foto: 2Dezign

Met bouvardia op zoek naar de liefde

Liefde n Bouvardia kweker Jaap Vreeken is een van de tien boeren die meedoet aan het tiende seizoen van Boer zoekt Vrouw. De sierteeltsector is zo opnieuw vertegenwoordigd in het populaire tvprogramma waarin Yvon Jaspers met de boeren op zoek gaat naar de liefde.

Een recordaantal van maar liefst 635 boeren heeft zich aangemeld voor het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw. Hieruit zijn tien boeren geselecteerd die via het programma de liefde van hun leven hopen te ontmoeten.

Afgelopen zondag heeft iedereen kunnen zien hoe Yvon de kersverse boeren voorstelde. Ze hebben vee, akkerbouw of een kwekerij en wonen verspreid over het land. Hoe verschillend ze ook zijn, ze hebben één ding gemeen: het is hun allergrootste wens om verliefd te worden. Een maatje te vinden om koffie mee te drinken, de dag mee door te nemen en oud mee te worden.

De komende twee weken zijn de vrijgezelle brievenschrijvers aan zet. In het najaar kan iedereen zien hoe het de boeren vergaat op het liefdespad. Dan is ook bekend welke boeren op tv worden gevolgd en welke online via boerzoektvrouw.nl.