Yourlily boekenbal met lelieplafond in hofboerderij Keukenhof
Yourlily boekenbal met lelieplafond in hofboerderij Keukenhof Foto:

YourLily presenteert vierde inspiratieboek

n Eerste boek voor Dennis van der Lubbe, directeur BBH

Boekenbal n Alweer het vierde YourLily inspiratieboek werd woensdag 2 mei gepresenteerd. John Koopman van YourLily maakte er deze keer een boekenbal feestje van en overhandigde het eerste exemplaar aan Dennis van der Lubbe, de nieuwe directeur van Bloemenbureau Holland.

DOOR WILMA VAN VELZEN

De boekpresentatie vond na de opening van de Keukenhof Lelieshow plaats in de oude Hofboerderij op het Landgoed Keukenhof. Handelaren, kwekers en andere stakeholders waren daarbij aanwezig.

Boekenbal

Het plafond in de ruimte was prachtig met lelies en YourLily banieren gedecoreerd en daarmee zeer boekenbalwaardig. "Waarom hebben we er niet eerder een boekenbal van gemaakt" zei Koopman gekscherend. "Een diner verbroederd en product specifieke promotie heeft zin. Vanaf boek één verkoopt YourLily een bedrijfsfolder met inspiratie. Omdat deze betaald wordt veronderstellen we dat deze langer blijft liggen dan een gratis exemplaar. We denken bescheiden en waar mogelijk liften we mee of werken we samen. Verschrikkelijk efficiënt allemaal."

Ludiek

De link naar Van der Lubbe is dat zowel Bloemenbureau Holland als YourLily promotie maken. Koopman gaf hier een andere wending aan door items als 'bloemen', 'WO II' en 'romantiek' op ludieke wijze te belichten en te verbinden. Maar ook serieuze items bracht hij naar voren zoals dat als je het ene probeert te bewerkstelligen soms iets anders wordt bereikt en dat product specifieke promotie aardig op weg is naar generieke promotie.

Overhandiging

Bij de overhandiging van het boek zei Van der Lubbe vereerd te zijn het eerste exemplaar van het vierde YourLily inspiratieboek in ontvangst te mogen nemen. Eveneens zei hij dat de Bloemenbureau Holland promotie zich nog meer zal toespitsen op het verleiden van de consument om meer bloemen te kopen en het opzoeken van samenwerking in de keten.

Inspiratieboek

Het vierde YourLily inspiratieboek heeft een oplage van 4.000 exemplaren, waarvan er in de voorverkoop al meer dan 2.300 zijn verkocht. Hiermee is opnieuw een 'bedrijfsfolder' geproduceerd boordevol inspiratiefoto's van weelderige arrangementen van lelies in combinatie met andere bloemen.

Rode draad

Interieurstyling is de rode draad en wordt tot uitdrukking gebracht met talloze inspiratievoorbeelden voor bloemisten en designers over de hele wereld. Meer informatie is te vinden op www.yourlily.com

John Koopman overhandigt het eerste boek aan Dennis van der Lubbe.