Afbeelding
Foto: Wilma van Velzen

Keukenhof is op zijn allermooist

Platform n Keukenhof is op zijn allermooist. Vele tienduizenden bezoekers passeerden de toegangspoort om de bloemen en ook zichzelf tussen al dat moois te vereeuwigen.

Voor alle bezoekers een topattractie van formaat. Zowel buiten, waar alle bloemen op zijn grootst zijn, als binnen is het een plaatje. Met verrassende decors en een afwisselende kalender vormen ook de bloemenshows in Keukenhof dit jaar weer een prachtig platform voor productpromotie.

In drie paviljoens presenteren kwekers van bloemen en planten hun producten. Aan honderdduizenden consumenten uit de hele wereld, aan vakgenoten en aan de (vak)pers. Met de wisselende bloemen- en plantenshows in het Willem-Alexander Paviljoen en in het Oranje Nassau Paviljoen en de permanente presentatie in het Beatrix Paviljoen biedt Keukenhof tot en met 13 mei aan kwekers een internationaal podium.

Toparrangeurs Heleen Valstar, Zuidkoop en Dries Lecke verzorgden met veel passie de inrichting van de shows. Voor orchideeën wordt al jaren het Beatrix Paviljoen ingericht. Deze show is de mooiste anthurium – en orchideeënshow in Europa.

Een traditionele topattractie is nog de unieke lelieshow. Op 6.000 vierkante meter zijn ongeveer 15.000 lelies in circa 300 verschillende variëteiten te bewonderen.