V.l.n.r.: Rody Peters (FleuraMetz) – Patrick le Maître (Verhagen Leiden) – Piet Kool (FleuraMetz)
V.l.n.r.: Rody Peters (FleuraMetz) – Patrick le Maître (Verhagen Leiden) – Piet Kool (FleuraMetz) Foto:

FleuraMetz kiest voor Verhagen Leiden

partner n FleuraMetz -de wereldwijde partner voor bloemen, planten en accessoires voor de groothandel en bloemist- kiest voor 60 stuks V-Move 1200L elektrotrekkers van Verhagen Leiden voor het verdeel- en orderpickproces in Aalsmeer.

Na een uitgebreide testperiode op zowel de veilinglocatie Naaldwijk als Aalsmeer is er gekozen voor de V-Move 1200 zoals deze door Verhagen Leiden wordt ontwikkeld en geproduceerd.

Maatwerkoplossing

De rijeigenschappen, het gebruik van kwalitatieve hoogwaardige Duitse aandrijfcomponenten, het degelijke chassis en de zeer lage opstap gaven de doorslag om voor Verhagen Leiden te kiezen.
Zowel FleuraMetz als Verhagen Leiden werken vanuit een servicegerichte visie, waardoor er al snel een klik was tussen beide bedrijven. Verhagen Leiden is al 54 jaar actief in het ontwikkelen en fabriceren van reinigingsapparatuur en elektrovoertuigen. Het bedrijf heeft klanten binnen de gehele tuinbouwbranche en in de industrie, bij de overheid en in de logistiek. Voor nagenoeg alle horizontaal transport- en reinigingsvraagstukken heeft Verhagen Leiden een standaard- of maatwerkoplossing voorhanden.


Langdurige samenwerking

Commercieel directeur van Verhagen Leiden, Patrick le Maître, is blij met het vertrouwen en de opdracht van FleuraMetz en ziet dit als een start van een langdurige samenwerking tussen beide bedrijven.


Voor inlichtingen of andere oplossingen kunt u contact opnemen met Verhagen Leiden BV 071- 5813030 of Patrick le Maître 06 55372516.

www.verhagenleiden.nl