Afbeelding
Foto:

Camping La Flora op Westerkoggeflora

Bloemen n De winter is geen seizoen om te kamperen, maar tijdens de 37-ste editie van De Westerkoggeflora is het mogelijk.

Van 26 t/m 28 januari 2018 opent camping 'la Flora' haar poorten in sporthal 'De Koggenhal' in de Goorn. Ruim 30 tulpenkwekers zullen dit weekend de beste tulpen tentoonstellen en de competitie aangaan voor 'de beste tulp'.

Camping 'la Flora'Tussen de duizenden tulpen zijn bijzondere kampeervoertuigen te bewonderen uit de tijden van weleer. De oude KIP-caravan heeft een staanplaats op Camping 'la Flora', maar ook een vintage VW-kampeerbusje is er te zien. En her en der staan tenten uit de jaren '70 en '80 opgeslagen.

Competitie met tulp 'Milkshake'Tulpen hebben de voornaamste plek binnen deze bloemententoonstelling, maar ook decoraties van lelies, alstroƫmeria's, rozen, chrysanten en diverse andere bloemensoorten zijn te bewonderen. Tulpensoort 'Milkshake' heeft een aparte plek op deze show; bloembollenkwekers uit de regio doen met deze tulp mee aan een competitie voor 'De Beste Tulp'. De Westerkoggeflora is elke dag geopend vanaf 10.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.westerkoggeflora.nl.