Ride for the Roses 2018 naar Haarlemmermeer


Haarlemmermeer n De Ride for the Roses komt in 2018 naar Haarlemmermeer! Start- en finishlocatie is voormalig Floriadeterrein, Expo Haarlemmermeer.

Dit heugelijke nieuws werd via livestream op de Ride Facebook pagina bekendgemaakt door de voorzitter van de stichting Ride for the Roses, Fred Doeleman. Op zondag 9 september 2018 vindt alweer de 21e editie plaats. Dit bijzondere fietsevenement kent een pelotonstocht van 100 kilometer en dit jaar voor het eerst drie toertochten. Aan de bekende 25, 50 kilometer routes is een derde tocht van 80 kilometer toegevoegd. De start- en finishlocatie is Expo Haarlemmermeer, dé evenementenlocatie op het voormalig Floriadeterrein. Wethouder Sport Elzakalai is verheugd dat het bekende evenement voor Haarlemmermeer heeft gekozen.



Inschrijving geopend!

De inschrijving voor deze 21ste editie is geopend! Iedereen kan deelnemen. Voor bedrijven geldt dat de startvolgorde op 9 september wordt bepaald op basis van de datum van inschrijven, zo snel mogelijk inschrijven loont dus! Voor meer info www.ridefortheroses.nl. Volg ons ook op Twitter (@RFTRnl) en Facebook (Ridefortheroses.nl).