Afbeelding
Foto: PR

Vernieuwde opzet voor Floradecora 2018

Floradecora n In nauwe samenwerking met de Frankfurter Messe ondersteunt Royal FloraHolland van 26 tot en met 30 januari aanstaande haar leden en klanten op Floradecora 2018.


Deze vakbeurs voor bloemen en planten en hardware vormt een belangrijk trefpunt voor internationale topinkopers uit bestaande en nieuwe branches. Editie 2018 kent een verbeterde synergie met Christmasworld. De locatie van Floradecora is gewijzigd waardoor de beurs rechtstreeks is verbonden aan 's werelds grootste beurs in seasonal decorations. Hierdoor worden nieuwe marktsegmenten op de beurs verwacht en neemt het bezoekersvolume naar verwachting toe tot zo'n 43.000 internationale bezoekers.

Sierteeltcluster

"Royal FloraHolland positioneert het Nederlandse sierteeltcluster in nieuwe markten en doelgroepen met het oog op het aantrekken van nieuwe relaties voor kwekers en klanten." Aldus Rick Pesik, manager Trade Fairs & Events bij Royal FloraHolland. "Floradecora biedt een interessant internationaal platform voor de afzet van bloemen en planten. Mede dankzij de koppeling met 's werelds grootste beurs in seasonal decorations Christmasworld, vormt de beurs een sterk marketinginstrument voor nieuwe contacten in nieuwe marktsegmenten. Internationale beslissers uit onder meer retail, tuincentra, bouwmarkten en horeca geven acte de présence."

Plattegrond

Begin januari wordt de plattegrond vastgesteld. Bij interesse in deelname kan contact worden opgenomen met Rick Pesik, rickpesik@royalfloraholland.com. In verband met de nieuwe locatie op de beurs en de animo voor deelname is er nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.