Afbeelding
Foto:

Lovende reacties voor de sierteeltsector

Succes n De 8e editie van de International Floriculture Trade Fair (IFTF) Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen heeft veel lovende reacties opgeleverd voor de beurs zelf, maar ook voor de hele sierteeltsector.

DOOR WILMA VAN VELZEN

Mede dankzij de uitbreiding van het beursoppervlak tot 25.000 m2 was de beurs ruim van opzet, wat zowel door exposanten als publiek werd gewaardeerd. De IFTF heeft al eerder bewezen een professionele beurs van Internationale allure te zijn, maar heeft zichzelf ditmaal overtroffen. Een kleine 300 exposanten gaven kleur aan de beurs, die bestemd is voor kwekers en een groot koperspubliek uit de hele wereld. Direct al bij binnenkomst werden de beursbezoekers overvallen door een kleurrijk bloemengeweld met een absolute 'wow-factor'.

Waardering

Veel waardering was er onder exposanten en bezoekerspubliek voor de uitbreiding van 12.000 m2 extra beursoppervlak. "Geweldig zoveel licht en ruimte en veel minder gedrang. Je kon de stands veel beter overzien" was een veelgehoorde opmerking. Veel bezoekers maakten van de gelegenheid gebruik ook de de Trade Fair in Flora Holland Aalsmeer te bezoeken. Voor een uitgebreide fotoreportage;

ZIE PAGINA 5 EN 11