Afbeelding
Foto:

Vrolijke kinderen en gelukkige grootouders bij Plantion

Blij n Leerlingen van groep 3 en 4 van basisschool Panta Rhei in Ede waren afgelopen week te gast bij bloemen- en plantenveiling Plantion. Samen met hun opa's en oma's maakten ze fleurige bloemenarrangementen.

Daarna verrasten de kinderen opa of oma met een cadeautje: een doe-het-zelf pakket voor het kweken van een orchidee (Yourchid), om de samenwerking thuis voort te zetten. Een geslaagde bijeenkomst, door Plantion georganiseerd ter promotie van Grootouderdag.

Plantion

Plantion te Ede is een moderne, complete en inspirerende marktplaats voor kwekers en sierteeltdetaillisten. Met 155 medewerkers creëert Plantion optimale afzetmogelijkheden voor producten van haar aanvoerders. Plantion combineert onder één dak een klokveiling (dagverse bloemen en planten), een groencentrum (boomkwekerijproducten) en een groothandelscentrum (bloemen, planten en bloemisterijartikelen).

Digitaal

Daarnaast bemiddelt Plantion rechtstreeks tussen kweker en koper. Een uitgebreid assortiment bloemen en planten is ook via Plantion Digitale Marktplaats verkrijgbaar. Plantion investeert in een CO 2-neutrale marktplaats, onder meer door gebruik van zonnepanelen en windenergie.