Isabel Groot, BBH.
Isabel Groot, BBH. Foto: Wilma van Velzen

Bolchrysant middelpunt campagne

TvdM n De bolchrysant is Tuinplant van de Maand september en prijkt een maand lang bovenaan de promotieagenda van Bloemenbureau Holland.

Isabel Groot is Campagne Manager Tuinplanten bij Bloemenbureau Holland en vrouw met een groene misse. "Wat we feitelijk doen is de consument zoveel mogelijk inspireren om met tuinplanten aan de slag te gaan. Ik wil ze graag vertellen dat je niet zozeer groene vingers hoeft te hebben om lekker te tuinieren, maar dat een groenlievend hart al voldoende is.

Met onze campagnes proberen we de tuinplant 'top of mind' te krijgen bij de consument."
Bloemenbureau Holland probeert zoveel mogelijk plaatsingen te realiseren in tuin-, maar vooral ook woon-, dag- en trendbladen. "Eveneens proberen we aan de hand van PR-activatie en de nieuwste groentrends de media te enthousiasmeren over tuinplanten of tuinbeleving te schrijven.

De Tuinplant van de Maand campagne biedt een mooie kapstok voor de handel en tuincentra om in dit geval de bolchrysant eruit te lichten op de winkelvloer, in folders of als aanbieding.

De slogan 'Ondanks het minder goede weer heb je toch een zonnetje in de tuin' inspireerde ons de insteek van een 'Indian summer' te gebruiken in sfeermakende campagne-uitingen voor de consumentenpers."