Afbeelding
Foto:

Is toekomst lijnrijders wel realiteit?

Event n Lijnrijders moeten meer netwerken, vond Cees Heemskerk, voorzitter van SLB (Stuurgroep Lijnrijders Bedrijven) en initiatiefnemer van het Lijnrijders Event. Daarom organiseerde de SLB zaterdag 16 september een event om lijnrijder en toeleverancier met elkaar in gesprek te brengen. Een zeer goed idee.

Echter de hoofdvraag die niet werd gesteld, besproken of beantwoord was: Is de toekomst van de lijnrijder wel realiteit. Wat gaat er straks gebeuren met de fysieke klok in Rijnsburg. De SLB heeft wel heel hard gelobbyd om de klok tot 2020 open te houden en dan....?

Voortbestaan

Houden de lijnrijders en handelaren hun fysieke klok of wordt het alleen kopen via beeldscherm? En als de veiling straks alleen nog een verzamelplaats is van grote bedrijven, hoe gaat het dan met de toeleveringsbedrijven? Waarvoor moet je dan nog op Rijnsburg inkopen. Of is het: Als iedereen het licht gaat zien is het besluit al genomen. Donderdag 21 september is het Algemene Ledenvergadering van Royal Flora Holland. Goed om erbij te zijn en echt nu al te bedenken of het voortbestaan van de lijnrijder na 2020 echt realiteit is.

Vervolg op pagina 3