Kasteel Groeneveld: één grote bloemenzee.
Kasteel Groeneveld: één grote bloemenzee. Foto: Dummen Orange

Dümmen Orange sponsor event Bloemkunst 2017!

stijlvol n De fraaiste planten en de mooiste snijbloemen die Nederland te bieden heeft, komen dit jaar weer samen op Kasteel Groeneveld in Baarn voor het stijlvolle event Bloemkunst 2017. Van 16 tot en met 24 september verandert het kasteel in één grote bloemenzee.

Bloemkunst 2017! is een tentoonstelling vol groeiende, bloeiende sfeer en schoonheid. Alle zalen in het prachtige Kasteel Groeneveld zijn in diverse stijlen ingericht door bloemstylisten van wereldklasse, met het mooiste wat de Nederlandse bloemen- en plantensector te bieden heeft.

Het event is een cadeautje voor de consument, maar ook een professionele showcase van alles dat deze sector tot de absolute wereldtop laat behoren. Daarnaast is Bloemkunst 2017! een aansprekend inspiratiemoment voor kwekers, bloemisten, groenstylisten en liefhebbers van alles wat groeit en bloeit.

Veredelaar Dümmen Orange is ook dit jaar weer hoofdsponsor van Bloemkunst 2017! Onder andere de chrysanten, gerbera's, anjers, rozen, calla's, anthuriums en de succulenten zullen stralen in het kasteel.

Bloemkunst 2017! is alle dagen geopend van 10 – 17 uur.

Afbeelding