Paprika en tomaat.
Paprika en tomaat. Foto: Holland GreenPoint

Holland GreenPoint met groente op Flower Trials

potplanten n Bij Handelskwekerij P. van de Haak in 's Gravenzande staan tijdens de Flower Trials niet alleen prachtige Pelargoniums opgesteld, maar ook een presentatie van groente potplanten.

Holland GreenPoint presenteert daar een breed en goed smakend assortiment tomaten-, paprika- en aubergine potplanten.
"Dit jaar kunnen we opnieuw een paar noviteiten aan ons assortiment toevoegen", vertelt Wiro Gerards, eigenaar van Holland GreenPoint.

De rassen zijn specifiek veredeld voor groente potplanten die stuk voor stuk uniek van smaak zijn en een uitbundige hoeveelheid vruchten dragen.
Gerards: "Deze prachtige groente potplanten zet je in de keuken of op het terras. Je plukt je eigen groenten en ervaart de versbeleving. Eet de groente als snack of snij het door een heerlijke salade."

Volgens Gerards zijn de Flower Trials voor Holland GreenPoint een pefecte gelegenheid om elkaar te ontmoeten, het assortiment te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Inmiddels worden de groente potplanten al in binnen- en buitenland geteeld.

Recent heeft Gerards in een eigentijds groen tuincafé in Keukenhof zijn paprika's en aubergines getoond. De groente potplanten waren geliefd bij vakrelaties en fotografen uit de hele wereld.

Afbeelding
Wiro Gerards.