Lovelace+, exclusieve zachtroze nieuwkomer.
Lovelace+, exclusieve zachtroze nieuwkomer. Foto: Arend Roses

Noviteiten Arend Roses

rozen n Arend Roses lanceert komende week twee nieuwe grootbloemige kwaliteitsrozen van veredelaar Dümmen Orange: White Soda+ en Lovelace+.

White Soda+ is helderwit van kleur en uniek door haar uniformiteit in bloemknop. De grote knop opent wijd en is geschikt voor diverse bloemwerk, zowel mono-boeketten als gemengde arrangementen. De roos past perfect voor bruidswerk dat echt wit moet zijn.

Lovelace+ is een exclusieve nieuwkomer en wordt eerder aan het assortiment toegevoegd dan aanvankelijk gepland. Eind 2016 konden vaste klanten van Arend Roses in het 'Arend lab' hun stem uitbrengen op verschillende noviteiten. Het merendeel van de stemmen ging toen uit naar Lovelace+. Om die reden besloot Arend Roses deze variëteit van Dümmen Orange al dit jaar op de markt te brengen.

De grootbloemige roos Lovelace+ is zachtroze met een hint van lila die de bloem de pure uitstraling van een echte heritage rose geeft, maar dan met alle kwaliteiten van een moderne topsnijbloem. De authentieke rozengeur, uniek voor rozen in het topsegment maakt deze roos uitermate geschikt voor o.a. bruidswerk en speciale gelegenheden.