Afbeelding
Foto: sandra balk

Fraai Flower Event groot succes

succes n Het Flower Event 'Dutch Design and More' was een groot succes.

In Noordwijkerhout, het Hart van de Bollenstreek, werden in een kleine vier dagen, meer dan 6000 bezoekers in de Witte Kerk verwelkomd.

Woensdagmorgen 19 april werd het event geopend door burgemeester Goedhart. Op de vrijdagavond van het Bloemencorso, vond de officiële opening van het corso plaats in Noordwijkerhout.

Op deze dag konden de praalwagens 's middags al bewonderd worden in het centrum. Om nog meer exposure te geven aan de bolbloem werd voor de tweede keer het Flower Event georganiseerd.

De Witte Kerk werd hierbij omgetoverd in een ware bloemenzee. Arrangeurs Tineke Geerlings en Sandra Balk tekenden voor het ontwerp en de styling. Samen met een groot aantal vrijwilligers slaagden zij erin de prachtige producten op een bijzondere manier te presenteren.

Inspiration Days orchidee-kwekers

orchidee n Tijdens het evenement Orchid Inspiration Days openen dertien specialisten de deuren van hun kwekerij.

Een unieke samenwerking tussen kwekers uit drie verschillende regio's in Nederland.
Met de Orchid Inspiration Days zet de organisatie in op het prikkelen van de handel en export. Door het organiseren van deze inspirerende dagen voorafgaand én tijdens de FlowerTrials richt de organisatie zich ook op de buitenlandse relaties, die hun bezoek aan Nederland extra goed kunnen benutten.

De dertien bedrijven die aan Orchid Inspiration Days deelnemen, zijn: Aphrodite Orchidee, GreenBalanZ, Van der Hoorn Orchideeën, Orchids4all, Cympha Orchideeën, Pannekoek Orchideeën, Stolk Flora, De Vreede Holland, Lansbergen Orchideeën, Levoplant, OK Plant, Opti-flor en Piet Vijverberg.

De Inspiration Days worden gehouden van 6 t/m 13 juni.

Afbeelding