Afbeelding
Foto: concept factory

Nieuwe editie Bouquet Tales-krant uit

boeketten n De voorjaarsuitgave van Bouquet Tales-krant is verschenen en biedt bloemisten tips om 'traditionele' pastel boeketten een nieuwe impuls te geven.

Uit recent onderzoek van de VBW blijkt hoe belangrijk boeketten zijn voor de omzet van de bloemist. Bouquet Tales speelt hier op in.

Het project 'Bouquet Tales' is ruim twee jaar geleden gestart om bloemisten in Europa te helpen zich sterker te onderscheiden met hun boeketten. 'Elke bloemist zou eigenlijk met zijn of haar boeketstijl een duidelijke en herkenbare signatuur moeten afgeven'. Dat is de missie van Bouquet Tales.

Een verrassend boeket bestaat uit een aantal componenten: goede basis producten, unieke verpakking, vakmanschap en creativiteit van de bloemist en enkele 'high impact' bloemen die een boeket 'maken'.

De nieuwste 'voorjaars' uitgave zet een aantal van deze high impact bloemen centraal: Hortensia, Calla, Chrysant en Avalanche Rozen!

Bouquet Tales is een initiatief van Concept Factory en Strøm Creative Marketing. Uniek binnen dit project is de samenwerking met o.a. JustChrys, HydrangeaWorld, Simply Calla en Avalanche+ Rozen.