Afbeelding
Foto: Nico Alsmgeest

Dümmen Orange brengt totale gerbera-aanbod opvallend in beeld

Veredelingsbedrijf Dümmen Orange is sterk in een uiteenlopend assortiment van bloemen en planten. Ook in de gerbera-veredeling heeft het bedrijf een sterke positie met opvallende rassen in het standaardassortiment, de germini's en de bijzondere rassen.

Reden voor een fotoshoot om het totale aanbod eens goed in beeld te brengen. "We willen die foto's vooral inzetten op social media", zegt Roy van Kester van Dümmen Orange. "Daar willen we laten zien hoe kleur- en vormrijk de gerbera is en hoe breed toepasbaar. Daarom wilden we in de shoot bijzondere bloemarrangementen, maar ook foto's met mensen bij het product.

Fotoshoot

De shoot werd verzorgd door topbloemstyliste Hanneke Frankema en topfotograaf Nico Alsemgeest. "De gerbera is zo'n mooie bloem", zegt Hanneke. "Hij staat als het ware symbool voor alle bloemen.

Als kinderen een bloem tekenen, ziet die er meestal uit in een gerbera. Gerbera's doen mij dus altijd aan kinderen denken, maar je kunt er wel mooie, volwassen dingen mee doen.

En dan anders dan anders.

Laten zien hoe zomers en kleurrijk de gerbera is en hoeveel bijzondere vormen er zijn, was een ander uitgangspunt.

Dus hebben we een grasveld vol gerbera's gemaakt en een aantal arrangementen op water. Een prachtig product in een natuurlijke omgeving.

Wie meer wil zien van deze bijzondere fotoshoot moet de komende tijd zijn social media maar in de gaten houden.

Of een keer een kijkje nemen op www.dummenorange.com.

Afbeelding