Kees van Vliet overhandigt de sleutels van de nieuwe wagen aan Jellien.
Kees van Vliet overhandigt de sleutels van de nieuwe wagen aan Jellien. Foto: K.G. van Vliet

Doorzetter Jellien verrast

beduusd n Jellien Horjus uit Naaldwijk was er helemaal beduusd van.

Denk je dat je op 10 april je 20e verjaardag met ouders en vriend gaat vieren, rijden ze je naar rolcontainerspecialist Van Vliet in Aalsmeer om even later in een eigen nieuwe auto naar huis te rijden.
De directie en medewerkers van K.G. van Vliet bedrijven uit Aalsmeer waren zo onder de indruk van de vechtlust en het doorzettingsvermogen van Jellien dat ze haar de dag van haar leven wilden bezorgen. Dat is volledig gelukt.
Jellien vecht al jaren tegen een zeer zeldzame vorm van kanker en heeft voor iemand van haar leeftijd al veel te veel donkere tijden mee gemaakt. Vele operaties, chemokuren en medicijnen. Goede doelen sponsor K.G. van Vliet kwam met haar in contact en het idee was snel geboren om Jellien te verrassen.

Naast de grootste wens om beter te worden en gezond te blijven had Jellien nog een wens! Tijdens haar behandelingen had ze haar rijbewijs gehaald en zou ze ooit zo graag een eigen auto rijden. Kees van Vliet liet haar wensen in vervulling lgaan en overhandigde haar een prachtige chocolade bruine Opel Adam. Een onvergetelijke verjaardag.