Veel belangstelling voor inschrijven Groot Groen Plus.
Veel belangstelling voor inschrijven Groot Groen Plus. Veel belangstelling voor Groot Groen Plus.

Groot Groen Plus in actie

Groen n Hoewel het nog enkele maanden duurt voor van 4 tot en met 6 oktober 2017 de 27e editie van vakbeurs GrootGroenPlus plaatsvindt, komen de voorbereidingen al in een versnelling terecht.


Dit komt onder meer door het grote aantal inschrijvingen van standhouders en de bevestiging van internationale groepsbezoeken. Hieruit blijkt dat ook de nieuwe editie van deze internationale vakbeurs weer goed gevonden wordt door binnen- en buitenlandse professionals uit de groenbranche.
Het huidige aantal deelnemers voor de editie van 2017 zorgt er voor dat de deelnemerslijst en bedrijfsprofielen alvast online worden gezet op www.grootgroenplus.nl en in de beursapp. Het profiel per deelnemer is naast de contactgegevens en de favoriete plant uitgebreid met een foto en een beschrijving van de toepassing van de favoriete plant.

Dit is uiteraard een verwijzing naar en een verdere uitwerking van het beursthema: 'My Favourite Plant!'. Wie deel wil nemen aan de 27e editie van de vakbeurs, kan nu inschrijven via het inschrijfformulier op www.grootgroenplus.nl.