Afbeelding
Foto: chrysal

FreshPag: voor verse tulpen

oplossing n Met FreshPaq heeft Chrysal de oplossing om tulpen vers te houden en hun kwaliteit te verbeteren, zonder het risico van water tijdens transport en in de winkel.

De nieuwe vershoud-verpakking is geïntroduceerd tijdens IPM en Floradecora.
'Vrij water' kan in de winkels, tijdens de verkoop en transport van verse snijbloemen voor problemen zorgen. Water is nodig om bloemen vers te houden, maar levert ook het risico op van natte stelen in de winkel en tijdens transport.
Chrysal zegt de oplossing te hebben met FreshPaq. Een nieuwe vershoud-verpakking die ervoor zorgt dat tulpen vers blijven zonder het gebruik van water. Transport en het plaatsen van tulpen in de winkel wordt nu veel gemakkelijker.
De verpakking is zeer geschikt voor online verkoop. In FreshPaq blijven tulpen tenminste 3 dagen vers en is winkelverkoop mogelijk. Na aankoop blijven de tulpen nog 24 uur vers in de verpakking. De consument hoeft zich niet te haasten om ze op de vaas te zetten. Dat maakt FreshPaq ook de ideale geschenkverpakking om weg te geven.

Chrysal breidt trendkleuren uit

trendy n Chrysal introduceert twee nieuwe, trendy kleuren in de Trend Selection lijn. De nieuwe kleuren zijn Bronze Glamour en Fresh Sea.

Bronze Glamour is een bronzen kleur die designs een luxe finishing touch geeft. Fresh Sea is een frisse blauwgroen met een vleugje Mediterrane zee.
De lijn is special ontwikkeld voor bloemisten en designers die hun bloemen graag voorzien van de nieuwste, bijpassende snijbloemenvoeding.
Er zijn nu vijf trendy kleuren. Pure Earth, Silver Eclipse en Lovely Pink waren al bekend.
Chrysal geeft op haar website inspiratie en tips met Trend Selection. Een gratis inspiratieboekje op vragen met de laatste kleurtrends en tips is mogelijk.

Afbeelding