Afbeelding
Foto: wilma van velzen

Tuinbouw Ondernemers Prijs voor JUB Holland

prijs n Het Noordwijkerhoutse bloembollenbedrijf Jac. Uittenbogaard & Zonen BV (JUB Holland) heeft de Tuinbouw Ondernemersprijs 2017 in de wacht gesleept. Dit gebeurde tijdens de drukbezochte nieuwjaarsbijeenkomst op woensdagmiddag 11 januari in Keukenhof.


Door Wilma van Velzen

Voor directie en medewerkers van JUB Holland was de toekenning van deze prestigieuze prijs een ultieme verrassing die de nodige emoties wist los te maken.
"We zijn hier ongelofelijk blij mee", zegt directielid Jaap-Jan Uittenbogaard. "We zijn al een paar keer eerder genomineerd geweest voor deze belangrijke prijs, maar daar bleef het bij. Met Bunnik Plants uit Bleiswijk en Green Specialties Holland uit Lierop als medegenomineerden bleef het tot op de laatste seconde spannend. Dit zijn immers ook twee topbedrijven die het zomaar van ons hadden kunnen winnen. Van hun bedrijfspresentaties die voorafgaand aan de prijsuitreiking werden gepresenteerd waren we beslist onder de indruk."
Voorafgaand aan het uitroepen van de winnaar was de spanning tot een climax opgevoerd in een bloedstollende countdown die te volgen was op de grote beeldschermen.

Lees verder op pagina 3