'Realiseren van de beste beurs op het gebied van bloemen, planten en woonaccessoires.'
'Realiseren van de beste beurs op het gebied van bloemen, planten en woonaccessoires.' Foto: trendz

Beurs &Trendz podium voor samenwerking

samen n Evenementenhal en De Vakbloemist zijn een samenwerking aangegaan voor detailhandelevenement &Trendz.

De samenwerking wordt afgetrapt op &Trendz Voorjaar, welke plaatsvindt op 15, 16 en 17 januari in Evenementenhal Gorinchem.
De Vakbloemist presenteert dan op de beursvloer 'Het Bloemhuis' met een groep geselecteerde kwekers. Ook organiseert de branchevereniging een educatief kennisprogramma voor bloemisten. Er zijn demonstraties op het gebied van commercieel bloemwerk en onderscheidend verpakken.
Ook Bloempercepties en Floral Desgin geven demonstraties. Verder bestaat het programma uit diverse social media trainingen

De beursbeleving krijgt een extra impuls door een meterslange bloemenwand.

Beste beurs

Evenementenhal en De Vakbloemist zetten met deze nieuwe samenwerking een belangrijke stap in het realiseren van de beste beurs op het gebied van bloemen, planten en woonaccessoires voor de professionele bloemist in de Benelux.
Jan Huisman, medeoprichter van De Vakbloemist: "Wij zagen al geruime tijd dat er geen goed allround inkoopplatform voor de Nederlandse en Belgische bloemist was op het gebied van inkoop, lifestyle, bloemen, planten en aanvullende educatie. Daar brengt deze samenwerking verandering in.
Wij hebben een groot netwerk van nationale en internationale bloemisten, kwekers en veredelaars.
De voornaamste doelstelling van deze samenwerking is het inzetten op een gezamenlijke groei voor de bloemist en industrie."

Praktische informatie:
Beurs: &Trendz Voorjaar
Locatie: Evenementenhal
Plaats: Gorinchem
Datum: 15,16,17 januari
Doelgroep: Bloemsiten uit Nederland en Belgiƫ