Afbeelding
Foto: bk

Recordaantal bezoekers voor Trade Fair

hoog n De bezoekersaantallen waren ongekend hoog dit jaar. In drie dagen tijd is de Trade Fair Aalsmeer door 16.000 bezoekers bezocht. Ten opzichte van vorig jaar zijn dit 1.000 bezoekers meer.

De stands waren overweldigend en worden nog elk jaar professioneler en mooier. De passie voor bloemen en planten straalde er vanaf.
De beste plantenstand was van Smit Kwekerijen, Eden Collection, met het consistente verhaal van een collectie planten uit de hele wereld. De stand van Gediflora (zie foto) was de beste bij de veredelaars. Belgische bolchrysanten kleedden smaakvol de ruimte aan.
Royal FloraHolland House werd goed bezocht. Klanten en kwekers kwamen gericht om kennis op te doen over de laatste innovaties, marktontwikkelingen en om geïnspireerd te worden op het beursthema The Future is NOW.
Hoogtepunten waren de presentaties van Rik Vera over de kansen van digitalisering. Maar ook de ontmoeting met de start-ups van het nieuwe innovatieplatform Let it Grow en de presentatie over De Wereld in 2050 waren verrassend.
De Hana Ike battle zorgde voor een stukje floritainment. Japanse arrangeurs gingen de strijd aan met Nederlandse bloemisten. Een prachtig schouwspel vol snelheid, creativiteit en vernieuwing.

Zie verder pagina 17 en 19.