Avalance-rozen van Meijer in touwtjestrekkraam.
Avalance-rozen van Meijer in touwtjestrekkraam. Foto: voque

Sierteelt op fashionfeest

Voque n In Amsterdam vond 'the golden edition' plaats van Vogue Fashion's Night Out.

Een wereldwijd initiatief om fashion te vieren. In Parijs, Londen, New York en inmiddels ook in onze hoofdstad is het een van de meest geliefde events van het jaar.
Vanaf de lancering van Vogue Nederland in 2012 zijn de rozen van Meijer Roses verbonden met het magazine. En ook dit jaar had de Avalanche collectie van Meijer Roses een belangrijke rol.
In het thema van de Vogue Fun Fair waren de rozen gestyled in een touwtjestrekkraam en konden daar Voque-boeketten van Avalanche-rozen gewonnen worden.

Zalando

Tijdens Vogue Fashion's Night Out presenteerde Zalando de trends voor het nieuwe seizoen in een pop-up kas gestyled met bloemen en planten.
Hopranken, Physalis, Malus, Celastrus en Rozebottel van My-Blush werden gestyled om de herfstsfeer te realiseren. Vervolgens werden Phalaenopsis planten van Sion, Vanda planten van Anco pure Vanda, Hypericum Envy Flair en Jatropha Fire Cracker van Marginpar, Calla Odedssa en Safari van De Haas Calla's, Strelitzia's van het Strelitzia Collectief, lelies Original Love en Honesty van Bredefleur en Dracaena groen van Dragontree kwekerij De Plaats in de kas gestyled.
Voor de styling van de bloemen en planten was door LM Flower Fashion een team van diverse bloemisten samengesteld; Jelle Hoekstra, Patrick Valk, Machiel Bekker, Ferdinand Meines, Simone Swart, Demi Vollering, Lissa de Man en Eddy Kronenburg.

Afbeelding