Afbeelding
Foto: esdor

Ridder-HortiMaX en totaaloplossingen

waarde n Ridder-HortiMaX is een tuinbouwtoeleverancier gericht op de toegevoegde waarde voor tuinders met technische oplossingen op gebied van klimaat & energie, water en voeding, arbeid & productiviteit en bediening en analyse.

Eenvoudig gezegd: met de geavanceerde producten van Ridder-HortiMaX heb je optimaal invloed op en inzicht in het klimaat en de processen in de kas.

HortiMaX, tegenwoordig onderdeel van Ridder, is groot geworden in de klimaatregeling en ontwikkelde geavanceerde procescomputers voor allerlei processen zoals belichting, waterbeheer, voeding, verwarming, koeling, energie en emissie.
Daarnaast levert HortiMaX hard- en software om arbeid, processen en productiviteit te monitoren en data te verzamelen voor analyse.
Daardoor weet de tuinder op ieder gewenst moment exact hoe de zaken ervoor staan, zodat hij kan inspelen op de actuele situatie, of dat nu om teelt, techniek of menskracht gaat.

Oorsprong

HortiMaX is van oorsprong een Pijnacker's bedrijf, maar in april 2016 verlieten zij deze vertrouwde basis om zich te vestigen op Honderdland in Maasdijk.
Daarnaast heeft Ridder-HortiMaX groep vestigingen in Frankrijk, Spanje, Verenigde Staten, Canada, Mexico en China.

Joep van den Bosch: "Ons continue doel is om onze klanten in staat te stellen een hoger rendement te behalen door ze intelligente, innovatieve en gebruiksvriendelijke totaaloplossingen voor de professionele tuinbouw te bieden.
We doen dit over de gehele wereld met een team van toegewijde en ervaren professionals."

Afbeelding
Afbeelding