Afbeelding
Foto:

Dianthus Flow in zes frisse kleuren

n Genieten van prachtige potanjers

Potanjer n Dianthus Flow is een van de nieuwst introducties op het gebied van potanjers van HilverdaKooij. Een mooie mix hiervan is van 14 tot en met 17 juni tijdens de Flower Trials te zien op de locatie Mijnsherenweg 15 in De Kwakel.

De nieuwe Dianthus-lijn Flow is uniek en onderscheidt zich vanwege zijn grote gevulde bloemen en gelijke compacte groei.

Volgens Co Overduin (regiomanager snij en potanjers) en Jeroen de Kuijer (sales potplanten USA en Key Accounts) wordt Dianthus Flow gepresenteerd in zes frisse heldere kleuren gepresenteerd.

Compact

"Dianthus Flow heeft mooie grote bloemknoppen, is een compacte en volle plant en is bovendien makkelijk teelbaar. De bloeitijd is van juni tot en met augustus. Overigens is de Dianthus Flow ook heel geschikt om als potplant indoor te gebruiken.

En natuurlijk leuk om te geven, bijvoorbeeld met Valentijn, Moederdag en misschien straks wel met Vaderdag. Dianthus Flow is verkrijgbaar in de potmaten 12 – 15 cm."

Inspiratie

De nieuwe introducties van Dianthus Flow maken deel uit van zowel de productshow als inspiratieshow tijdens de Flower Trials ten bedrijve van HilverdaKooij, locatie Mijnsherenweg 15 in De Kwakel.

Winterhard

Overigens zullen hier ook de reeds gevestigde potanjers uit het assortiment van HilverdaKooij te zien zijn, waaronder de winterharde Sunflor potanjers met hun brede kleurenpalet die alsmaar blijven bloeien, van het vroege voorjaar tot de late herfst. Zowel voor in de tuin als op de patio zorgen deze nog steeds voor een vrolijke noot.

Maar ook de eveneens winterharde aparte potanjers uit de Odessa-lijn, Adorable potanjers en Beauties met hun aparte bloemvormen zullen kleur bekennen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding