Afbeelding
Foto: Walter Landesbergen

Lijnrijders kijken in de keuken van Heemskerk

bedrijfsbezoek n Tijdens de bijeenkomst 'Vers & Groen' krijgen de samenwerkende lijnrijders bedrijven (SLB) vrijdag 17 juni aanstaande de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de keuken van Heemskerk Fresh & Easy.

Ruim 50 jaar geleden werd vanuit een kleine schuur de basis gelegd voor het groentebewerkingsbedrijf dat Heemskerk vandaag de dag is. Een bedrijf dat met circa 500 medewerkers behoort tot de 10 grootste groentebewerkingsbedrijven van Europa.

"Vers gaat verder dan een frisse uitstraling". Daarom wordt de tijd tussen oogsten en bezorgen zo kort mogelijk gehouden. Een overeenkomst met waarmee de lijnrijders te maken hebben. De producten zo snel mogelijk bij de consument.

Groenten als passie

Om inzicht te geven in het reilen en zeilen van het bedrijf krijgen de lijnrijders vrijdag 17 juni aanstaande een rondleiding door het nieuwe imposante Heemskerk-pand, waarbij Cor Heemskerk de gasten zal vertellen over de passie voor groenten die onderliggend is aan het succes van deze Rijnsburgse onderneming.
Namens de VGB spreekt Lex Ebus over de 'verse' koers van de VGB en Manon Velthuis over het handelen in verse kruiden en groente planten.

'Vers en Groen' wordt een bijzonder bedrijfsbezoek. Een kijkje in de keuken van Heemskerk is niet voor iedereen voorbehouden.