Informatie | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl

Informatie

De Bloemenkrant wordt gratis ketenbreed en geadresseerd verstuurd via PostNL naar alle bedrijven in de sier­­­teelt: de veredeling, kwekerijen, glastuinbouw-bedrijven in de bloementeelt, potplantenteelt en de boomkwekerij, de veilingen, groothandelsbedrijven, de cash en carry’s en de bloemisten.

Bovendien zijn er afhaaladressen op de veilingen en in de grotere glastuinbouwgebieden. De Bloemenkrant bereikt alle ondernemers en werknemers in de tuinbouw met elke twee weken het actuele sierteeltnieuws.

Oplage: 12.500  I  Verschijnt 24 x per jaar  I  Gebied: sierteeltsector

De Bloemenkrant is ook online te lezen.

Bloemenkrant.nl
Daarnaast kunt u uw doelgroep snel, gemakkelijk en doeltreffend bereiken via de Bloemenkrant.nl

 

Vacatures:

Tevens bieden wij u ook de mogelijkheid om via onze vacaturebank uw vacature onder de aandacht te brengen van onze lezers. Een uitgelezen mogelijkheid.

 

Bannertips

* Kort maar krachtig
Zet niet te veel tekst in de banner, kies de juiste tekst. Trek aandacht door woorden als ‘actie’, ‘voordeel’ of ‘nu’ te gebruiken.

Urgentie
Vraag om actie. Geef een urgentieboodschap mee, zoals ‘neem nu contact op’ of ‘bel nu’. 

Vernieuwing
Verander de banner regelmatig zodat het interessant is om te kijken. Op deze manier blijft het kijken
 ‘verfrissend’.

 

Advertenties:

AfbeeldingDennis Seriese 

M 06 22 66 85 55

dennis.seriese@bloemenkrant.nl

 

 

Aanlevering advertenties

 

 

071 4091637

advertentie@bloemenkrant.nl

 

 
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>