Afbeelding
Foto: Eddei Hooiveld, Unsplash

Vier de Lente met La Fuente!

Algemeen

Om de lente officieel in te luiden kondigt Vier de Lente Festival de line-up voor 14 april aan. Met gratis, speciaal gemaakt Vier de Lente-schepijs. Initiatiefnemer Jorieke Exler; “De lente komt eraan, de zon is besteld en op 14 april vieren we midden tussen de oerhollandse tulpenvelden de lente met dj La Fuente!”

Vier de Lente met La Fuente
La Fuente is een super energieke DJ die ervoor zorgt dat werkelijk niemand stil kan blijven staan. Zijn artiestennaam betekent ‘de bron’ – de bron van aanstekelijk enthousiasme? Met zijn onmiskenbare feel-good-energy gaat het spreekwoordelijke dak er gegarandeerd af op 14 april in Hillegom. Zijn opzwepende ritmes worden ondersteund door de rest van de line-up: Raffie (bekend zijn hit ‘Aan’ en Radio 538), Cartiez (3FM Talent), lokale held Jeffrey Parmentier en lokaal talent Emilia Mabel.

Vier de Lente Festival is een relatief nieuw festival en vindt dit jaar voor de tweede keer plaats op een unieke locatie: midden tussen de tulpenvelden. Dansend, proostend en sjansend zet het evenement zowel de bollenstreek als het bollenvak op een positieve manier in het zonnetje.

 www.vierdelente.com 

Uit de krant

Uit de krant