Afbeelding
Foto: sgp

SGP Zuid-Holland organiseert Tour de Bollenboer

Algemeen

“De boeren worden van allerlei kanten aangevallen’ vertelt SGP Provinciale Statenlid Gerard van de Breevaart. ‘Ze worden niet alleen bedreigd vanwege de stikstofcrisis, daarnaast zijn er nog allerlei andere zaken aan de gang die het toekomstperspectief van de boer in het nauw brengt. Denk aan de energietransitie en het aantal woningen dat wel of niet gebouwd gaat worden in landelijk gebied.”

“De SGP fractie neemt deel aan de coalitie van de provincie Zuid-Holland en kan daardoor actief beleid voeren rondom het toekomstperspectief van boeren. Zo hebben we kort geleden een amendement ingediend, waardoor voorlopig niet gebouwd wordt in landelijk gebied”.

Tour
Gerard van de Breevaart nodigt namens de SGP Zuid-Holland alle boeren en belangstellenden uit voor Tour de Boer Duin- en Bollenstreek: een avond waar onder andere Peter Schalk (SGP Eerste Kamerlid en oud Lisser), Nico de Jager (Provinciale Statenlid) en lokale agrariërs aanwezig zijn, om het gesprek aan te gaan over alle actuele bedreigingen in de boerensector en visserij. De input die geleverd wordt, neemt de SGP mee bij de coalitieonderhandelingen.

Datum en tijd: donderdagavond 9 februari om 20:00. Locatie: De Proeverij, Bondstraat 1 in Lisse.

Uit de krant

Uit de krant