Afbeelding
Foto: grootouderdag

Felinifoundation wordt stichting Grootouderdag

Algemeen

De Felinifoundation heeft de naam gewijzigd en heet voortaan Stichting Grootouderdag.

Charles Lansdorp founder en voorzitter van de stichting grootouderdag: “Het idee een stichting op te zetten om de grootouders en senioren in het zonnetje te zetten en grootouderdag te promoten is ontstaan in Italië. We hebben destijds gekozen voor Felinifoundation, omdat “de Felini” de naam was van ons eerste project. Inmiddels hebben we de grootouderdag overgebracht naar meerdere Europese landen en dekt de nieuwe naam beter de doelstelling van de stichting te weten:

De stichting Grootouderdag is de initiator en promotor van Grootouderdag in Europa. Grootouderdag is een speciale dag om grootouders en in bredere zin senioren, te eren en te bedanken. Het doel van Grootouderdag is om de verbinding tussen generaties te bevorderen en te versterken. Het is aangetoond dat het vooraf opbouwen en onderhouden van een sociaal netwerk eenzaamheid op oudere leeftijd helpt voorkomen. Eenzaamheid zal de komende jaren toenemen door de vergrijzing in Europa.
Grootouderdag erkent het vitale belang van langdurige relaties tussen generaties en staat in het teken van duurzaamheid.

Fotobijschrift: Charles Lansdorp voorzitter stichting Grootouderdag met roos Clarence + van Bergroses met support van Transfleur.

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant