Afbeelding
Foto: 365 dagen bloemen

Themamagazine 365 dagen voor toepassen van trends

Algemeen

Wat gebeurt er in de wereld om ons heen? En hoe hebben stromingen in de maatschappij invloed op onze branche? 365 dagen bloemen signaleert en duidt de trends en geeft praktische handvatten om daar als ondernemer mee aan de slag te gaan.

Zo ziet 365 dagen dat door digitalisering de grenzen tussen online en offline vervagen. Dat zorgt voor een nieuwe realiteit die mooie kansen biedt voor bijzondere bloemen in de seizoenen. Deze trend staat dan ook centraal in de 6e editie van het themamagazine: ‘365 dagen bloemen vergroot je wereld’. 

Direct bij de bloemist in de winkel
De nieuwste editie van het themamagazine ‘365 dagen bloemen vergroot je wereld’ biedt bloemisten praktische handvatten voor het toepassen van trends. En helpt ondernemers bij de (door)ontwikkeling van hun boeketstijl en -toepassingen. Het themamagazine verschijnt in een oplage van 25.000 exemplaren en wordt fijnmazig verstuurd naar bloemisten in Nederland, Engeland, Duitsland, Frankrijk en België. Aanvullend worden exemplaren verspreid door samenwerkende exporteurs en handelaren.

De promotiecampagne wordt mogelijk gemaakt door snijbloemenkwekers aangesloten bij Royal FloraHolland en uitgevoerd door Concept Factory.


Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant