Afbeelding
Foto: DFG

Green4Retail tekent Ambitie Gewasbescherming Sierteelt 4.0

Algemeen

Tijdens de Trade Fair in Aalsmeer heeft Dutch Flower Group (DFG) bekend gemaakt om zich namens haar bedrijven aan te sluiten bij Tuinbranche Nederland. In lijn met de diverse sectorinitiatieven op het gebied van duurzaamheid waar DFG en haar bedrijven reeds internationaal bij betrokken zijn, is een intensievere samenwerking met Tuinbranche Nederland op een aantal thema’s zoals gewasbescherming van grote waarde.

Green4Retail, onderdeel van DFG, werkt al langere tijd intensief samen met haar klant Welkoop Retail op diverse duurzaamheidsthema’s. Zij willen dit, met de ondertekening van de Ambitie Gewasbescherming 4.0 van Tuinbranche Nederland en haar aangesloten leden, bekrachtigen.
Rogier van Bree (rechts op foto), directielid van Green4Retail en partner van Welkoop heeft vanuit de ambities die zowel zij als Welkoop hebben op verdere verduurzaming, de Ambitie Gewasbescherming 4.0 ondertekent.

Dit feestelijke moment werd bijgewoond door directeur Frank van der Heide van Tuinbranche Nederland (links) en senior category manager Tuin bij Welkoop, Joyce van Baak (midden).”

Onderschrift foto:Frank van der Heide (Tuinbranche Nederland), Joyce van Baak (Welkoop) en Rogier van Bree (Green4Retail).

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant