Afbeelding
Foto: Coloríginz

“De Mystic Garden van Coloríginz”

Algemeen

De wereld op zijn kop bekijken, dat kon in de Mystic Garden van Coloríginz op de IFTF afgelopen week. Toparrangeurs creëerden speciaal voor de beurs unieke kunstwerken met bijzondere bloemen en snijgroen van Coloríginz. Het is een stand die niet snel vergeten zal worden.

Mystic Garden
Met de stand en het Mystic Garden-thema werd het creatieve aspect van het bloemenvak benadrukt en de wereld op zijn kop gezet. Alle nicheproducten van Coloríginz en haar merken waren in de Mystic garden te vinden. Met hoog boven je hoofd honderden Nerines, Protea’s en Kaaps groen die uit het plafond kwamen, maar ook tientallen slingers van ilex en rozenbottels. Op de grond een zee van dahlia’s en kleurrijke nutans die hoog opgestapeld waren. Uit de wand groeide salal en ander exotisch snijgroen.

Coloríginz
Coloríginz is hét bloemenplatform voor nicheproducten uit alle werelddelen. Zij geloven in collectieve innovatie met kwekers en veredelaars en streven ernaar zichzelf en hun producten continu te verbeteren. Door het reusachtige assortiment in nicheproducten, zijn klanten in staat zichzelf te onderscheiden. Bestellen gaat gemakkelijk en snel via de webshop en VMP-koppelingen.

Brandstore
Op het Coloríginz-platform vind je diverse merken.

Brands & Productgroep
-Odilia: Protea, Nutan, Banksia, Kaaps groen, Leucadendron
-MyPeonySociety: Pioen
-MyDahliaSociety: Dahlia
-AllIam: Allium, Nerine, Agapanthus
-Radical Wonders: Ilex, Callicarpa, Frittilaria
-Green Ocean: Aralia, Aspidstra, Berengras, Cocos
-Continental Floral Greens: Salal
-Rosefruits: Rozenbottel
- Hypericum Romance: Hypericum

Achter ieder merk staat een team van productspecialisten klaar, die alles weten over hun producten. Zij onderhouden nauw contact met kwekers, zodat er bliksemsnel ingespeeld wordt op de wensen van de klant.

www.coloriginz.com

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant