Afbeelding
Foto: bunnik group

Nieuw event Novae Fabula is een nieuwe inspiratiebeurs

Algemeen

Een traditionele beurs gekoppeld aan een inspiratiebeurs met de nieuwste trends in bloemen, planten en de toegevoegde waarde in de sierteelt zoals de mooiste potten, vazen, stekers en decoratiemateriaal.

Ciamo Jähnichen van Bunnik Group is helemaal enthousiast over het concept. “Volgende week van 23 tot en met 26 augustus van 10.00 tot 17.00 uur organiseren we op initiatief van de Bunnik Group, waaronder Bunnik Plants en Bunnik Creations in samenwerking met een team van 13 kwekers, het Novae Fabula evenement.
Met Novae Fabula, wat ‘het nieuwe verhaal’ in Latijn betekent, worden groene en bloeiende planten en toegevoegde waarde op diverse traditionele en verrassende manieren gepresenteerd. Een nieuwe beurs in twee delen; een traditioneel gedeelte met alle kwekers met een eigen stand, zodat rustig praten, afspraken maken en bijpraten heel makkelijk is. En een inspiratiegedeelte waarin we alle producten combineren. Daarin de nieuwste trends verweven zijn met alle producten, zodat de bezoeker een beeld krijgt van de mogelijkheden. Ze kunnen rustig door de inspiratieruimte wandelen en ideeën opdoen. Alle feestdagen komen hierin aan bod.”


The Green Event Centre
“De kwekers presenteren hun producten op geheel eigen wijze in de stands van de evenementenhal, die speciaal voor dit doel op het parkeerterrein is opgezet. Daarna kunnen zij terecht in The Green Event Centre, hierin wordt een brede selectie van trends en thema’s gepresenteerd. De planten van de deelnemende kwekers worden hier gecombineerd met diverse soorten toegevoegde waarde en extra’s. The Green Event Centre presentatie is bedoeld om te inspireren. Bezoekers kunnen zelfstandig en in geheel eigen tempo de trend en thema presentaties bekijken. Inspireren in de breedste zin van het woord. Dit evenement richt zich op de combinatie van inkopers, verkopers en marketeers. En mochten er kwekers zijn, die volgend jaar ook willen meedoen, dan kunnen zij zich opgeven. Neem de proef op de soms, kom langs en laat je inspireren onder het genot van een hapje en drankje! Toegang en parkeren is gratis.”

Aanmelden als bezoeker kan via: info@greeneventcentre.nl

Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant