Logo bloemenkrant.nl
Foto: oasis

OASIS One-Bag Hydroponic Fertilizer Solution

Zoals velen weten, kan het proces van het hydroponisch kweken van bladgroenten met uitdagingen gepaard gaan. OASIS® Grower Solutions vindt echter dat bemesten daar niet bij hoort. Daarom heeft het zijn one-bag-oplossing ontwikkeld voor het bemesten van bladgroenten.

“We zijn niet alleen enthousiast over hoe effectief onze hydrocultuurmest is”, zegt Bill Riffey, Global Director van OASIS Grower Solutions, “we zijn ook verheugd om de nieuwe verpakking te introduceren die de productinformatie stroomlijnt en nauwkeuriger aansluit bij ons merk stijlvol.”

De nieuw verpakte OASIS® Hydroponic Fertilizer is speciaal ontwikkeld voor commerciële en hobby-hydrocultuurproductie van sla, kruiden en de meeste groenten. Het is de oplossing in één zak die het kweken op hydrocultuur gemakkelijk maakt. Dit voedingssysteem vervangt de traditionele tweedelige benadering en is ontworpen om de essentiële elementen in optimale verhoudingen te leveren, zodat planten kunnen gedijen. Gecheleerde micronutriënten maken vitale groeicomponenten zeer oplosbaar en beschikbaar voor planten. Plus, met een aanzienlijk calcium- en magnesiumgehalte, biedt het een uitgebalanceerde nutriëntenverhouding voor een robuuste groei, terwijl het de noodzaak van bijvullen minimaliseert. Dit alles helpt telers om hydrocultuuractiviteiten te vereenvoudigen door kostbare mengfouten, mogelijk letsel, extra testen en productieverlies te elimineren.

En bij gebruik van de OASIS® Hydroponic Fertilizer met OASIS® Grower Solutions HORTICUBES® AeroMax-media tijdens de eerste bewatering, worden de beschikbaarheid en opname van voedingsstoffen verbeterd om de groei van zaailingen met meer dan 200% te verhogen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden