Afbeelding
Foto: bk

Zomerse Vacature aanbieding in uw Bloemenkrant!

Algemeen

Kunt u wel een paar extra handen gebruiken binnen de organisatie? Dan is uw vacature promoten in de Bloemenkrant een goed idee! Alhoewel de Bloemenkrant print, even met zomerreces is, gaan we online natuurlijk door! Meerdere malen per week onze nieuwsbrief, die duizenden lezers trekt.

Lezers, die desgewenst doorgelinkt worden naar onze website. Op www.bloemenkrant.nl vindt u ook een actueel aanbod vacatures. Wilt u uw vacature ook direct online zichtbaar maken? Dan is onze Summer Package Deal interessant! Online direct zichtbaar tot en met week 36, en ook in onze print krant van week 34. Direct zichtbaar bij duizenden bezoekers, en in 12.500 kranten in week 34.

Aanbieding
Wij bieden voor week 34 verschillende formaten tegen een zeer aantrekkelijk tarief:
- ¼ pagina (132mm breed en 194 mm hoog) normaal € 635,- nu € 375,- + directe online doorplaatsing
- ½ pagina (266mm breed en 194 mm hoog) normaal € 1089,- nu € 590,- + directe online doorplaatsing
- 1 pagina (266 mm breed en 390 mm hoog) normaal € 2035,- nu € 995,- + directe online doorplaatsing

Is uw interesse door bovenstaande gewekt? Neem contact met ons op. Natuurlijk kunnen wij u ondersteunen bij de opmaak.

Bloemenkrant

De Bloemenkrant heeft een oplage van 12.500 exemplaren en wordt verstuurd naar alle Nederlandse Groothandelaren, Exporteurs, Lijnrijders, Tuincentra, Veilingen, Cash & Carry, Kwekers, Veredelaars en Bloemisten.
De Bloemenkrant is o.a. af te halen bij alle vestigingen van RoyalFlora Holland in Nederland, bij Waterdrinker, Plantion, het WHC en nog een 70-tal prominente afhaalpunten.
Bovenstaande tarieven zijn per plaatsingsweek, exclusief BTW en gelden alleen voor week 34 (print) met online doorplaatsing tot en met week 36.

Neem contact op met:

Advertentie Bloemenkrant

of

meriam.mesman@uitgeverijverhagen.nl

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant