Logo bloemenkrant.nl
Foto: concept factory

Wordt flitsbezorging van bloemen en planten de norm?

Op donderdag 30 juni geven Anouk Koreman (Concept Factory) en Arjan Schep (3House Productions) een gratis online trend update, speciaal voor professionals in de sierteelt en tuinbouw. In 30 minuten nemen zij je in vogelvlucht mee in de vier populaire trends van Spring/Summer 2023 en laten zien hoe deze nu al worden toegepast in actuele producten, (winkel)concepten en marketinguitingen. Dit webinar is gratis en is in navolging van de uitgebreide uitzendingen van Kickstart Trends, die tweemaal per jaar worden gegeven.

De gratis trend update is bedoeld voor professionals in de sierteelt die nieuwsgierig zijn naar de nieuwste home- en decoratietrends en op zoek zijn naar inspiratie en actuele toepassingen om hun verkooppresentatie en marketinguitingen een extra impuls te geven.
“Trends zijn een sterke basis voor productontwikkeling, fotografie, presentaties en vele andere marketinguitingen,” vertelt Anouk Koreman, trendspecialist bij Concept Factory. “Als je eenmaal door hebt waar die trends vandaan komen zijn ze ook veel gemakkelijker toe te passen.”

Inspiratie uit een andere hoek
Tijdens deze update wordt kort ingezoomd op de vier belangrijkste trends en wordt het duidelijk hoe deze trends nu al toegepast worden in producten, concepten en andere uitingen en hoe je als ondernemer in de tuinbouw kunt aansluiten bij, en leren van deze nieuwe ontwikkelingen. Een van die signalen is bijvoorbeeld flitsbezorging.
Anouk: “Zo’n signaal uit een andere branche kan al genoeg zijn om je te laten nadenken over je eigen bedrijfsvoering. Stel je voor; een bloemist die in de flitsbezorging stapt. Het kan, maar het moet wel bij je passen.”
In het webinar komen nog meer voorbeelden uit verschillende hoeken voorbij die als inspiratie dienen.

Aanmelden voor de gratis trend update over de Trends Spring/Summer 2023: https://bit.ly/SS23-updateMeer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden