Logo bloemenkrant.nl

Sierteeltsector op naar de Flower Trials

FlowerTrials is begonnen. Van 14 tot en met 17 juni zet FlowerTrials de spotlights op de meest spraakmakende innovaties, creatieve concepten en vele tientallen gewassen.

WILMA VAN VELZEN

Maar liefst 61 deelnemende bedrijven presenteren in 3 regio’s hun noviteiten en toekomstige ontwikkelingen in pot- en perkplanten. Het is fantastisch hoeveel bedrijven er meedoen aan deze presentatie en promotie van de sector. Op de website staan alle deelnemende bedrijven en hun specialiteiten. Ook staat er precies bij in welke regio ze zijn te vinden. Veel bedrijven hebben er extra activiteiten aan vastgeknoopt.

Verrassend

“Wat hebben onze deelnemers enorm naar dit evenement uitgekeken”, zeggen Ann Jennen en Sally van der Horst. De veredelingsbedrijven zetten hun deuren wijd open om hun meest recente innovaties, creatieve concepten en een breed scala aan gewassen aan telers, handelaren, inkopers en andere sierteelt professionals vanuit de hele wereld te presenteren. De deelnemende bedrijven exposeren op negenentwintig verschillende locaties in het Westland, de regio Aalsmeer en het Duitse Rheinland/Westfalen.” www.flowertrials.com

Lees hier verder...

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden