Logo bloemenkrant.nl
Foto: erlanova

Fusion Hydrangea van Perlanova wint productcompetitie Tuin-en terrasplantenop Floriade

Op donderdag 19 mei vond in het kascomplex The Green House de derde prijsuitreiking van de productcompetities van Royal FloraHolland plaats. De productgroepen die deze keer door een vakjury werden beoordeeld zijn Freesia en tuin- en terrasplanten. In totaal waren er 77 inzendingen.

De eerste prijs van de productgroep Tuin- en terrasplanten was met een score van 9,43 voor Hydrangea ‘Fusion Raspberry’ van PerlaNova uit Zevenhuizen
Juryvoorzitter Aad van der Knaap en Maurice Wubben, manager van The GreenHouse, reikten de prijzen uit tijdens een bijeenkomst. De drie best beoordeelde inzendingen per productgroep ontvingen een Floriade Award in de kleuren goud, zilver of brons en een hierbij behorend certificaat.
De beoordeling van de producten vond plaats door een vakjury, die was samengesteld uit personen met verschillende achtergronden in de keten, van productie tot afzet.

De Fusion Hydrangea is een 1 stam Hortensia welke minimaal 5 maanden bloeit en tijdens de bloei fase doorkleurt naar 4 verschillende tinten.

Meer info www.perlanova.eu

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden