Logo bloemenkrant.nl
Foto: varend corso

Varend Corso Westland op landelijke televisie

Het Varend Corso Westland is vanaf zaterdag 28 mei te zien op de landelijk televisie. In de uitzending van De Grote Tuinverbouwing is dan voor het eerst een speciaal item aan het corso gewijd. Het programma begint om 17.00 uur.

Honderdduizenden kijkers in heel Nederland kunnen daardoor kennismaken met al het moois dat de Nederlandse tuinbouw te bieden heeft en zien hoe dat volgende maand op spectaculaire wijze gepromoot wordt .

Het corso is dit jaar een samenwerking aangegaan met het populaire TV-programma op SBS6 dat wordt gepresenteerd door onder anderen Rob Verlinde en Ivo Putman. De komende zes weken zal nog vaker aandacht worden besteed aan de voorbereidingen voor het vierdaagse bloemenspektakel. De filmploeg gaat bij verschillende deelnemers langs om een kijkje te nemen achter de schermen. De Grote Tuinverbouwing vaart zelf ook met een eigen boot mee in de stoet en doet daarvan ook verslag.
De extra aandacht die het corso krijgt via De Grote Tuinverbouwing komt goed uit. Na twee coronajaren vaart het Varend Corso Westland deze zomer eindelijk weer in volle glorie door de Zuid-Hollandse wateren. En dat gaat dit jaar heel anders dan de toeschouwers gewend zijn. Niet alleen wordt het Varend Corso Westland dit jaar in juni gehouden in plaats van augustus, daarnaast is de start een dag eerder dan gebruikelijk: al op donderdagmiddag varen de boten af.Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden