Logo bloemenkrant.nl
Foto: onings

Fysieke én digitale Dutch Lily Days beleving met Lily League

Na twee jaar wachten staan op 7 juni de seinen op groen en start de 10e editie van de Dutch Lily Days. Ook Onings Holland stelt de deuren open en verwelkomt de lelie minnende vakgenoten uit Nederland én de rest van de wereld. Dat doen zij weer fysiek en in de proefkas in Honselersdijk, waar ruim 500 verschillende soorten lelies in bloei staan.

Het ruime assortiment van Onings Holland is vakkundig gepland en wordt veelzijdig tentoongesteld in de kas. Dat houdt in dat ruim 500 verschillende soorten lelies veelal tegelijkertijd in bloei staan van 7 tot en met 10 juni. Een keur aan bloemen is te zien, voelen én ruiken. Ook de stuifmeelloze Aziaten en Orientals en de nieuwe TA-hybriden staan in bloei.

Lily League Top 50
Toch krijgen de open dagen ook een digitaal tintje en kunnen bezoekers van de kas én op onings.com hun stem uitbrengen voor de Lily League Top 50. Na het stemmen is er een mogelijkheid om nog vier soorten te kandideren. De eerste stemmen komen op dit moment binnen en op 13 juni, de laatste dag van de Dutch Lily Days, sluiten de lijnen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden