Logo bloemenkrant.nl
Foto:

Persoonlijk ontmoeten tijdens FlowerTrials!

Na de annulering van de 2020-editie en het digitale alternatief ‘Studio FlowerTrials’ van vorig jaar, bereidt de organisatie zich weer voor op het evenement zoals het was: met fysiek bezoek. Van 14 tot en met 17 juni openen meer dan 60 veredelaars in het Westland, de regio Aalsmeer en het Duitse Rheinland Westfalen hun deuren op 29 locaties, om hun meest actuele aanbod aan potplanten en eenjarige zomerbloeiers te tonen aan telers, groothandelaren, exporteurs en inkopers vanuit de hele wereld.

Tijdens de pandemie heeft het promotionele samenwerkingsverband zich verder uitgebreid.

In week 24 tonen negen nieuwe bedrijven voor het eerst hun assortiment op de FlowerTrials: Het Poolse Vitroflora staat bekend om zijn uitgebreide assortiment vaste planten, terwijl Hortinno uit België gespecialiseerd is in azalea als kamerplant en Japanse azalea’s en rododendron voor buiten.

Nieuw

Graff Breeding is gevestigd in Denemarken en biedt hibiscus, poinsettia en mandevilla van hoge kwaliteit. HiBreeding uit Nederland toont de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van haar innovatieve veredeling van Hydrangea. Bruno Nebelung uit Duitsland - eigenaar van het bekende merk Kiepenkerl - veredelt, produceert en distribueert hoogwaardige bloem- en groenterassen voor de tuinliefhebber.

Nog meer

Ook HM. Clause uit Frankrijk selecteert zaadvaste rassen van groenten en bloemen voor de tuinliefhebber. Het Franse Voltz Horticulture (Graines Voltz) levert niet alleen zaad en jonge planten aan de tuinliefhebber, maar ook aan de professionele Europese markt. Tot slot zijn twee Italiaanse bedrijven tot de groep toegetreden: Lazzeri is veredelaar en leverancier van jonge planten van siergewassen voor Italië. Sentier produceert cyclamen en andere jonge planten voor de lokale en Europese markt.

De deelnemers van de voorgaande jaren zijn ook nu weer van de partij.

Visuele rebranding

FlowerTrials heeft een nieuwe visuele identiteit gekregen voor een frisse en moderne uitstraling.  
Gestileerde tekeningen van bezoekers, veredelaars en het tentoongestelde assortiment in frisse, aantrekkelijke kleuren zorgen voor een nieuw imago dat aansluit bij de slogan ‘where plants meet people’ - waar planten en professionals elkaar ontmoeten.
Registratie open

De FlowerTrials-website biedt een duidelijk overzicht van alle deelnemende bedrijven en hun assortiment. Bezoekers kunnen zich vooraf registreren op www.flowertrials.com.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden