Logo bloemenkrant.nl
Foto: coloured by gerbera

Waardevolle gerbera content nu beschikbaar via QR-code

Vorige maand voerde Coloured by Gerbera de succesvolle ‘Gerbera verrast altijd’ campagne. Een spetterende actie samen met Jumbo Supermarkten, sfeervolle campagnebeelden langs de A4 en het in het zonnetje zetten van de handel waren hier onderdeel van. Ook online werd er volop campagne gevoerd met goede resultaten. De gerbera blijft aan populariteit winnen, zo blijkt.

Exporteurs geïnspireerd
Exporteurs ontvingen vorige maand uit de handen van enthousiaste Coloured by Gerbera vertegenwoordigers unieke giftboxen met promotiemateriaal. Exporteurs reageerden verrast en zijn blij met deze waardevolle content, omdat ze hiermee de vraag van hun klanten beter kunnen beantwoorden. Door de populariteit van de giftbox ontving Coloured by Gerbera vele vragen naar meer giftboxen. Ook online werd er veelvuldig op het beeldmateriaal gereageerd.

Beeldmateriaal beschikbaar
Het enthousiasme vanuit de sector en de vele vragen vanuit de markt hebben Coloured by Gerbera ertoe doen besluiten om het beeldmateriaal beschikbaar te stellen voor een breder publiek. Zoveel mooie beelden mogen gedeeld worden, zo vinden zij. Op deze manier kan de gerbera nog meer verrassen. Wie prachtige beelden wil downloaden gebruikt daarvoor de QR-code.


Coloured by Gerbera is het collectief van alle 40 Nederlandse gerberatelers en veredelaars. Zij verschaffen bloemist, groothandel en exporteur assortimentsinformatie en inspiratie. Middels diverse campagnes en promoties zetten zij de gerbera internationaal op de kaart.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden