Afbeelding
Foto: coloured by gerbera

Nederlandse gerberatelers verrassen met diversiteit

Algemeen

April is bij uitstek dé maand van de gerbera. Zoals ieder jaar zorgt Coloured by Gerbera er middels spetterende campagnes voor dat letterlijk niemand om de gerbera heen kan. Zo komen er dit jaar letterlijk 100.000 gerbera’s aan te pas om mensen door heel Nederland te verrassen en werd de handel voorzien van waardevolle inspiratie om ook hen klanten weer mee te verrassen. Deze acties zijn onderdeel van de grootste april campagne van Coloured by Gerbera: ‘Gerbera verrast altijd’.

Exporteurs geïnspireerd
Afgelopen week bezochten enthousiaste Coloured by Gerbera vertegenwoordigers exporteurs door heel Nederland met een unieke giftbox. De speciaal gemaakte giftbox bevat waardevolle content om de klant verderop in de keten te inspireren met de veelzijdigheid van de gerbera. Een fraai vormgegeven inspiratieboek boordevol prikkelende fotografie laat zien dat er, welke stijl er ook geambieerd wordt, altijd een gerbera is die daarbij past. Bovendien bevat de giftbox een USB stick én een QR-code waarmee de mooie fotografie te downloaden is. Daarnaast staan er ook een aantal posters op, prachtig voor een bloemist die wat mooie beelden op wil hangen bijvoorbeeld.
Exporteurs reageerden verrast en zijn blij met deze waardevolle content, omdat ze hiermee de vraag van hun klanten beter kunnen beantwoorden.

Ook Jumbo verrast met gerbera
Dinsdag 5 april vond ook de aftrap van de grote “Gerbera verrast altijd” campagne met Jumbo plaats. Dit jaar werken Coloured by Gerbera en Jumbo Supermarkten samen om zoveel mogelijk consumenten te verrassen met de gerbera. Als kick-off van deze campagne deelden Jumbo’s door heel Nederland afgelopen week wel 100.000 gerbera’s uit aan winkelend publiek. Consumenten konden vanaf donderdag een special gerbera boeket kopen. Dit unieke boeket bestaat uit diverse soorten en heeft als doel mensen te laten zien hoeveel verrassende soorten er eigenlijk wel niet zijn.
 

Coloured by Gerbera is het collectief van alle 40 Nederlandse gerberatelers en veredelaars. Zij verschaffen bloemist, groothandel en exporteur assortimentsinformatie en inspiratie. Middels diverse campagnes en promoties zetten zij de gerbera internationaal op de kaart.



Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant