Logo bloemenkrant.nl
Foto: interplant

Rozenveredelaar Interplant Roses viert 60-jarig bestaan

Dit jaar viert rozenveredelaar Interplant Roses zijn 60-jarig bestaan. Het internationaal opererende familiebedrijf, dat is opgericht in 1962, zal dit jubileum niet onopgemerkt voorbij laten gaan en organiseert de komende maanden een reeks aan verrassende en feestelijke activiteiten voor alle gewaardeerde relaties in de bloemenindustrie.

Gisteren werden de feestelijkheden afgetrapt met de lancering van een gloednieuwe bedrijfsfilm, die de kijker meeneemt op een indrukwekkende reis door de jaren heen waarin te zien is dat Interplant is uitgegroeid van amateur tuinrozenveredelaar tot professionele wereldspeler in het veredelen van allerlei types snijrozen en uiteraard ontbreekt daarbij niet haar paradepaardje: de trosroos.  


De informatieve film blikt terug op de rijke historie van 60 jaar rozenveredeling door Interplant. Maar, en wellicht veel belangrijker, de film geeft een goed beeld van hoe de veredelaar de toekomst ziet. Niet voor niets luidt hun missie: ‘we create the next generation’. Het familiebedrijf wordt momenteel gerund  door de derde generatie Ilsinks. Recentelijk is de vierde generatie van de familie Ilsink toegetreden tot het bedrijf.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden