Logo bloemenkrant.nl
Foto: DIYOU.NL

Baltica van Deliflor verhuist binnen VannoVa

De troschrysant Baltica van veredelaar Deliflor Chrysanten, is al meer dan 13 jaar het ras met het grootste marktaandeel in het tros segment. Dit ras krijgt binnen de telersvereniging VannoVa een nieuw adres.

Kwekerij R&A van Kester heeft mede aan de basis gestaan van het succes van Baltica en heeft dit ras vanaf het prille begin geteeld, eerst op eigen titel en later als onderdeel van telersvereniging VannoVa. Nu R&A van Kester stopt met de teelt van chrysanten, is binnen VannoVa een waardige opvolger gevonden in kwekerij Fred van Paassen, die vanaf week 3 Baltica gaat aanvoeren en net als R&A van Kester bekend staat om zijn hoge kwaliteit chrysanten.

Tijdens de bloeiproef die Deliflor deze week organiseert, heeft Deliflor de kwekers René, André en Bart van Kester bedankt voor hun jarenlange inzet voor het ras Baltica. Tevens is het stokje officieel overgedragen aan Fred en Jan van Paassen. Deliflor is blij dat hiermee de aanvoer van het kwaliteitsras Baltica binnen VannoVa gewaarborgd is.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden