Logo bloemenkrant.nl
Foto: pull position

Pull Position overgenomen door Cherry Group

Pull Position, het marketingbureau voor de tuinbouw, is sinds 1 januari officieel overgenomen door de Cherry Group uit Nijkerk.

De Cherry Group bundelt bedrijven die op vrijwel alle digitale vlakken hun klanten naar online succes helpen. En dat is precies waarin het Pull Position zal aanvullen. Het online marketingaanbod van Pull Position zal dankzij de ervaren experts van Cherry Group verder versterkt worden. In het overnameproces is er gezocht naar een partij die Pull Position zou laten doen waarin het sterk is: ambitieuze tuinbouwondernemers helpen om vraag te creëren voor hun product, met behulp van (online) marketing!

Voor klanten van Pull Position verandert er weinig: Pull Position blijft opereren zoals het nu doet, maar dan met de kracht van de Cherry Group erachter. Wat er wel gaat veranderen, is de rol van de huidige eigenaren: Frank van Mil en John Olsthoorn. Frank gaat zich langzaam maar zeker terugtrekken uit het bedrijf, maar John blijft in zijn nieuwe rol onderdeel van het team. Het team blijft volledig inzetbaar, met dezelfde passie voor de sierteelt, vanuit het kantoor aan de Tiendweg in Naaldwijk.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden